pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Köpeğin Anneyle Kızına Saldırması

25.10.2018 - 14:58, Güncelleme: 25.10.2018 - 14:58
 

Kırşehir'de Köpeğin Anneyle Kızına Saldırması

Anne ve kızının yaralanmasıyla ilgili adli soruşturma başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de pitbull cinsi köpeğin kız çocuğu ve annesini yaralamasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı, köpeğin sahibi ve teslim alındığı evin sahibi hakkında soruşturma açtı.Köpeğin sahibinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu, köpeğin teslim alındığı evin sahibinin ifadesine başvurulduğu belirtildi."Taksirle yaralama" ve "hayvanı tehlike olabilecek şekilde başıboş bırakma" suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, tedavilerinin ardından saldırıya uğrayan kız çocuğu Hatice ve annesi Sinem A. ile baba Murat A'nın da ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
Anne ve kızının yaralanmasıyla ilgili adli soruşturma başlatıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de pitbull cinsi köpeğin kız çocuğu ve annesini yaralamasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı, köpeğin sahibi ve teslim alındığı evin sahibi hakkında soruşturma açtı.

Köpeğin sahibinin başka bir suçtan cezaevinde olduğu, köpeğin teslim alındığı evin sahibinin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

"Taksirle yaralama" ve "hayvanı tehlike olabilecek şekilde başıboş bırakma" suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, tedavilerinin ardından saldırıya uğrayan kız çocuğu Hatice ve annesi Sinem A. ile baba Murat A'nın da ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.