pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Masa Tenisi Turnuvası

25.10.2018 - 14:38, Güncelleme: 25.10.2018 - 14:38
 

Seydişehir'de Masa Tenisi Turnuvası

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası...

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen emniyet görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti. Dereceye giren öğrenciler, bisiklet, kol saati ve spor ayakkabı ile ödüllendirildi.
KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası...

KONYA (AA) - Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün destekleriyle "Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı" kapsamında ortaokul ve lise kategorilerinde düzenlenen masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen emniyet görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Dereceye giren öğrenciler, bisiklet, kol saati ve spor ayakkabı ile ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.