pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş Gölü'nde Sonbahar Sessizliği

25.10.2018 - 10:13, Güncelleme: 25.10.2018 - 10:13
 

Ulaş Gölü'nde Sonbahar Sessizliği

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bulunan Ulaş Gölü, havaların soğumasıyla adeta sonbahar sessizliğine büründü. Piknikçilerin ve ilçe halkının...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bulunan Ulaş Gölü, havaların soğumasıyla adeta sonbahar sessizliğine büründü. Piknikçilerin ve ilçe halkının uğrak yerleri arasında yer alan Ulaş Gölü, göçmen kuşlara da ev sahipliği yapıyor. Yaz aylarında oldukça hareketli günler geçiren gölde, kışın yaklaşmasıyla sessizlik hakim oldu.Ulaş Gölü'ndeki tesis işletmecisi Kemal Aslan, ilçenin sembolü konumundaki, göçmen kuşların barındığı, piknikçilerin ve olta balıkçılığı yapanların uğrak yeri olan gölde sonbahar sessizliğinin yaşandığını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bulunan Ulaş Gölü, havaların soğumasıyla adeta sonbahar sessizliğine büründü. Piknikçilerin ve ilçe halkının...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bulunan Ulaş Gölü, havaların soğumasıyla adeta sonbahar sessizliğine büründü.

Piknikçilerin ve ilçe halkının uğrak yerleri arasında yer alan Ulaş Gölü, göçmen kuşlara da ev sahipliği yapıyor. Yaz aylarında oldukça hareketli günler geçiren gölde, kışın yaklaşmasıyla sessizlik hakim oldu.

Ulaş Gölü'ndeki tesis işletmecisi Kemal Aslan, ilçenin sembolü konumundaki, göçmen kuşların barındığı, piknikçilerin ve olta balıkçılığı yapanların uğrak yeri olan gölde sonbahar sessizliğinin yaşandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.