pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de Kralların Ressamı Anıldı

24.10.2018 - 15:28, Güncelleme: 24.10.2018 - 15:28
 

Keskin'de Kralların Ressamı Anıldı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "Kralların ressamı" olarak bilinen merhum Rahmi Pehlivanlı için anma programı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "Kralların ressamı" olarak bilinen merhum Rahmi Pehlivanlı için anma programı düzenledi.Keskin ilçesindeki Rahmi Pehlivanlı müzesindeki programda konuşan KKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa Elri, kralların ressamı olarak bilinen Rahmi Pehlivanlı'yı unutmamak ve unutturmamak için böyle bir program düzenlediklerini söyledi.Bunun gibi programların öğrencilerin eğitimi açısından çok önemli olduğunu aktaran Elri, tarihteki önemli kişilerin her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti.Elri ve beraberindekiler, programın ardından Keskin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resim sergisinin açılışını yaptı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "Kralların ressamı" olarak bilinen merhum Rahmi Pehlivanlı için anma programı...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, "Kralların ressamı" olarak bilinen merhum Rahmi Pehlivanlı için anma programı düzenledi.

Keskin ilçesindeki Rahmi Pehlivanlı müzesindeki programda konuşan KKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa Elri, kralların ressamı olarak bilinen Rahmi Pehlivanlı'yı unutmamak ve unutturmamak için böyle bir program düzenlediklerini söyledi.

Bunun gibi programların öğrencilerin eğitimi açısından çok önemli olduğunu aktaran Elri, tarihteki önemli kişilerin her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti.

Elri ve beraberindekiler, programın ardından Keskin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından yapılan resim sergisinin açılışını yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.