pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Kamyon Devrildi: 1 Ölü

23.10.2018 - 16:13, Güncelleme: 23.10.2018 - 16:13
 

Aksaray'da Kamyon Devrildi: 1 Ölü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da hayvan yemi yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Celalettin Ballı (57) yönetimindeki 68 BU 699 plakalı...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da hayvan yemi yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Celalettin Ballı (57) yönetimindeki 68 BU 699 plakalı kamyon, Aksaray-Ankara karayolunun 35. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, sürücü Ballı olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç içinde sıkışan sürücü Ballı'nın cesedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kamyondan çıkartıldıktan sonra morga kaldırıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da hayvan yemi yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.Celalettin Ballı (57) yönetimindeki 68 BU 699 plakalı...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da hayvan yemi yüklü kamyonun devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Celalettin Ballı (57) yönetimindeki 68 BU 699 plakalı kamyon, Aksaray-Ankara karayolunun 35. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü Ballı olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araç içinde sıkışan sürücü Ballı'nın cesedi, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kamyondan çıkartıldıktan sonra morga kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.