pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Öğrenciler Yararına Kermes

23.10.2018 - 12:18, Güncelleme: 23.10.2018 - 12:18
 

Sorgun’da Öğrenciler Yararına Kermes

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi, Cengiz Topel Caddesi Belediye Meydanı girişindeki bir iş yerinde, öğrenciler yararına kermes açtı. Kermes açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Murat Gürbüz, eğitim yararına yapılan bu tür yardımların kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi Başkanı Muammer Bulut da her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla kermes düzenlediklerini belirtti. Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Bulut, "Semerkand, aydınlığa giden insanları mutluluğa ulaştıran, Allah'ın emirlerini yerine getirmek isteyen bir vakıf sistemidir." dedi. Kermesin hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi, Cengiz Topel Caddesi Belediye Meydanı girişindeki bir iş yerinde, öğrenciler yararına kermes açtı.

Kermes açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanı Murat Gürbüz, eğitim yararına yapılan bu tür yardımların kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi Başkanı Muammer Bulut da her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla kermes düzenlediklerini belirtti.

Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Bulut, "Semerkand, aydınlığa giden insanları mutluluğa ulaştıran, Allah'ın emirlerini yerine getirmek isteyen bir vakıf sistemidir." dedi.

Kermesin hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.