pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

22.10.2018 - 12:18, Güncelleme: 22.10.2018 - 12:18
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte son 1 hafta içerisinde sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 9 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte son 1 hafta içerisinde sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 25,10 gram esrar, 3,21 gram sentetik uyuşturucu ve 5 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.