pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fil Fosili Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu

21.10.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.10.2018 - 12:53
 

Fil Fosili Öğrencilerin İlgi Odağı Oldu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen ve diş uzunluğu da dahil 2 metre 40 santimetrelik fil kafatası fosili öğrencilerin ilgi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen ve diş uzunluğu da dahil 2 metre 40 santimetrelik fil kafatası fosili öğrencilerin ilgi odağı oldu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yamula Barajı kıyısındaki Taşhan Mahallesi'nde bir çobanın ihbarı sonucu bulunan 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen fil kafatası fosilini, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri yerinde inceledi.Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen kazı çalışmalarına başkanlık eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan öğrencilere çalışmalar hakkında bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen ve diş uzunluğu da dahil 2 metre 40 santimetrelik fil kafatası fosili öğrencilerin ilgi...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen ve diş uzunluğu da dahil 2 metre 40 santimetrelik fil kafatası fosili öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yamula Barajı kıyısındaki Taşhan Mahallesi'nde bir çobanın ihbarı sonucu bulunan 7,4 milyon yıllık olduğu tahmin edilen fil kafatası fosilini, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen kazı çalışmalarına başkanlık eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cesur Pehlevan öğrencilere çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.