pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

19.10.2018 - 14:08, Güncelleme: 19.10.2018 - 14:08
 

Irak'ın Kuzeyine Hava Harekatı

TSK'nın Zap, Kandil ve Hakurk'a düzenlediği harekatta bölücü terör örgütüne ait sığınak, barınak, silah ve mühimmat depoları imha edildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine hava harekatı düzenlendi. TSK'nın Twitter hesabından, harekata ilişkin bilgi paylaşıldı. Açıklamada Zap, Kandil ve Hakurk bölgelerine bugün düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütüne ait sığınak, barınak, silah ve mühimmat depolarının imha edildiği duyuruldu.
TSK'nın Zap, Kandil ve Hakurk'a düzenlediği harekatta bölücü terör örgütüne ait sığınak, barınak, silah ve mühimmat depoları imha edildi

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine hava harekatı düzenlendi.

TSK'nın Twitter hesabından, harekata ilişkin bilgi paylaşıldı.

Açıklamada Zap, Kandil ve Hakurk bölgelerine bugün düzenlenen hava harekatında, bölücü terör örgütüne ait sığınak, barınak, silah ve mühimmat depolarının imha edildiği duyuruldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.