pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Mangal Kömürü Yapan Aileleri Ziyaret Etti

19.10.2018 - 10:53, Güncelleme: 19.10.2018 - 10:53
 

Kaymakam Mangal Kömürü Yapan Aileleri Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mangal kömürü yapan aileleri ziyaret etti.Kaymakam Aydın Erdoğan, Çavuş Mahallesi yaylasında zor şartlarda...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mangal kömürü yapan aileleri ziyaret etti.Kaymakam Aydın Erdoğan, Çavuş Mahallesi yaylasında zor şartlarda kömür yapan aileleri ziyaretinde, ekmek parası için Seydişehir'e gelerek ilçe ekonomisine katkı sağlayan ailelerin Seydişehir'in dağlarında zor şartlarda yaşam mücadelesi vererek, zor bir iş yaptıklarını söyledi."Buradaki ailelerin yardıma ihtiyaçları olduğunda ekiplerimizi görevlendiriyoruz." diyen Erdoğan, "Bugün de kendilerini ziyaret ederek, sohbet ettik, hem de çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak isteklerini dinledik. Ailelerin çocuklarının taşımalı eğitim kapsamında servisle okula gitmelerini sağlayarak eğitimlerine devam etmelerini sağlıyoruz." dedi.Ziyarette, Kaymakam Erdoğan'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mangal kömürü yapan aileleri ziyaret etti.Kaymakam Aydın Erdoğan, Çavuş Mahallesi yaylasında zor şartlarda...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, mangal kömürü yapan aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Aydın Erdoğan, Çavuş Mahallesi yaylasında zor şartlarda kömür yapan aileleri ziyaretinde, ekmek parası için Seydişehir'e gelerek ilçe ekonomisine katkı sağlayan ailelerin Seydişehir'in dağlarında zor şartlarda yaşam mücadelesi vererek, zor bir iş yaptıklarını söyledi.

"Buradaki ailelerin yardıma ihtiyaçları olduğunda ekiplerimizi görevlendiriyoruz." diyen Erdoğan, "Bugün de kendilerini ziyaret ederek, sohbet ettik, hem de çalışmaları ile ilgili bilgiler alarak isteklerini dinledik. Ailelerin çocuklarının taşımalı eğitim kapsamında servisle okula gitmelerini sağlayarak eğitimlerine devam etmelerini sağlıyoruz." dedi.

Ziyarette, Kaymakam Erdoğan'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.