pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ı toz bulutu esir aldı

15.10.2018 - 13:53, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:53
 

Sivas’ı toz bulutu esir aldı

Suriye üzerinden gelen ve Güneydoğu'da etkili olan toz bulutu Sivas'ta etkili oldu.

Suriye üzerinden gelen toz bulutu Sivas'ta da etkili olmaya başladı.Suriye üzerinden gelen ve Güneydoğu'da etkili olan toz bulutu Sivas'ta etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi düştü. Kentin bir çok yerinden toz bulutu net olarak görüldü. Vatandaşlar toz bulutu nedeniyle cadde ve sokaklarda yürümekte zorlandı. Vatandaşlarda görüş mesafesinin düştüğünü söyleyerek kartpostallık görüntüler oluştuğunu ifade ettiler.
Suriye üzerinden gelen ve Güneydoğu'da etkili olan toz bulutu Sivas'ta etkili oldu.
Suriye üzerinden gelen toz bulutu Sivas'ta da etkili olmaya başladı.

Suriye üzerinden gelen ve Güneydoğu'da etkili olan toz bulutu Sivas'ta etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan toz bulutu nedeniyle görüş mesafesi düştü. Kentin bir çok yerinden toz bulutu net olarak görüldü. Vatandaşlar toz bulutu nedeniyle cadde ve sokaklarda yürümekte zorlandı. Vatandaşlarda görüş mesafesinin düştüğünü söyleyerek kartpostallık görüntüler oluştuğunu ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.