pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

SDT, '39 Basamak'ı yeniden sergileyecek

Siyaset 15.10.2018 - 13:43, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:43
 

SDT, '39 Basamak'ı yeniden sergileyecek

SİVAS Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı, "39 Basamak" adlı oyunuyla seyircilerini...

SİVAS Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı, "39 Basamak" adlı oyunuyla seyircilerini buluşturacak.Her çarşamba Ayışığı Sirki isimli çocuk oyunuyla miniklere hitap eden SDT, her hafta bambaşka bir yetişkin oyunla tiyatro seyircisine perde açmaya devam ediyor. "Lena, Leyla ve Diğerleri" ile "Kendime Kıyamam" isimli oyunların ardından SDT, 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı "39 Basamak" adlı oyununun 102'nci temsiliyle perdelerini açacak.Richard Hannay adlı karakterin gittiği tiyatroda gizemli güzel Annabella adlı kadınla tanışmasını, ardından istemeden de olsa kendisini gizli görevin içinde bulmasını konu alan, "39 basamak" isimli oyun, 18,19 ve 20 Ekim'de seyircisiyle yeniden buluşacak.FOTOĞRAFLI
SİVAS Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı, "39 Basamak" adlı oyunuyla seyircilerini...

SİVAS Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı, "39 Basamak" adlı oyunuyla seyircilerini buluşturacak.

Her çarşamba Ayışığı Sirki isimli çocuk oyunuyla miniklere hitap eden SDT, her hafta bambaşka bir yetişkin oyunla tiyatro seyircisine perde açmaya devam ediyor. "Lena, Leyla ve Diğerleri" ile "Kendime Kıyamam" isimli oyunların ardından SDT, 100 gösterim yaparak, bölge tiyatrolarında içerisinde bir ilke daha imza attığı "39 Basamak" adlı oyununun 102'nci temsiliyle perdelerini açacak.

Richard Hannay adlı karakterin gittiği tiyatroda gizemli güzel Annabella adlı kadınla tanışmasını, ardından istemeden de olsa kendisini gizli görevin içinde bulmasını konu alan, "39 basamak" isimli oyun, 18,19 ve 20 Ekim'de seyircisiyle yeniden buluşacak.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.