pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tagem Ve Kayseri Şeker Fabrikasından Tohum Islahı Projesi

15.10.2018 - 10:03, Güncelleme: 15.10.2018 - 10:03
 

Tagem Ve Kayseri Şeker Fabrikasından Tohum Islahı Projesi

KAYSERİ (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ile Kayseri Şeker buğday ve arpa Islahı projesinde...

KAYSERİ (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ile Kayseri Şeker buğday ve arpa Islahı projesinde ekimlere başlandığı bildirildi.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan açıklamaya göre, genetik kaynaklar, Ar-Ge ıslah çalışmaları, sürdürülebilir tarım uygulamaları ile yeni tohum çeşitleri geliştirilmesi ve tarımda söz sahibi olunması hedefleniyor. Bu kapsamda TAGEM-Tarla Bitkileri Araştırma Enstitüsü tarafından tarımsal ıslah projesi kapsamında yürütülmekte olan ve Kayseri Şeker'e ait Pazarören bölgesinde 50 dekar araziye 30 çeşit tescilli ve tescile aday buğday ile arpanın deneme ekimleri yapıldığı kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ile Kayseri Şeker buğday ve arpa Islahı projesinde...

KAYSERİ (AA) - Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) ile Kayseri Şeker buğday ve arpa Islahı projesinde ekimlere başlandığı bildirildi.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan açıklamaya göre, genetik kaynaklar, Ar-Ge ıslah çalışmaları, sürdürülebilir tarım uygulamaları ile yeni tohum çeşitleri geliştirilmesi ve tarımda söz sahibi olunması hedefleniyor.

Bu kapsamda TAGEM-Tarla Bitkileri Araştırma Enstitüsü tarafından tarımsal ıslah projesi kapsamında yürütülmekte olan ve Kayseri Şeker'e ait Pazarören bölgesinde 50 dekar araziye 30 çeşit tescilli ve tescile aday buğday ile arpanın deneme ekimleri yapıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.