pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Öğrenciler Çöp Topladı

12.10.2018 - 14:23, Güncelleme: 12.10.2018 - 14:23
 

Beypazarı'nda Öğrenciler Çöp Topladı

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda öğrenciler, "Beypazarı Benim Evim" projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesince hazırlanan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda öğrenciler, "Beypazarı Benim Evim" projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesince hazırlanan proje kapsamında Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, belediye personeli, öğretmen ve öğrenciler kaymakamlık binası önünde toplandı.Grup, buradan Atatürk Parkı'na yürüyerek çöp topladı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, burada yaptığı konuşmada, projeyi çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiklerini söyledi.Dursun, "Bugün kaymakamlığın önünden çıktık ve etrafı temizleyerek Atatürk Parkı'na kadar geldik. Ama şunu gördük, çöp torbalarımız dolmadı. Bu ne demek, belediye temizliğe önem veriyor, esnafımız dükkanının önünün temizliğine önem veriyor demek. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.Etkinliğin ardından Atatürk Parkı'ndaki anıtın önünde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
ANKARA (AA) - Beypazarı'nda öğrenciler, "Beypazarı Benim Evim" projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesince hazırlanan...

ANKARA (AA) - Beypazarı'nda öğrenciler, "Beypazarı Benim Evim" projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.

Tolunay Özaka Sağlık Meslek Lisesince hazırlanan proje kapsamında Beypazarı Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, belediye personeli, öğretmen ve öğrenciler kaymakamlık binası önünde toplandı.

Grup, buradan Atatürk Parkı'na yürüyerek çöp topladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, burada yaptığı konuşmada, projeyi çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dursun, "Bugün kaymakamlığın önünden çıktık ve etrafı temizleyerek Atatürk Parkı'na kadar geldik. Ama şunu gördük, çöp torbalarımız dolmadı. Bu ne demek, belediye temizliğe önem veriyor, esnafımız dükkanının önünün temizliğine önem veriyor demek. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

Etkinliğin ardından Atatürk Parkı'ndaki anıtın önünde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.