pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ziraat Bankası'ndan Almanya'daki İştiraki İle İlgili Açıklama

Spor 11.10.2018 - 11:58, Güncelleme: 11.10.2018 - 11:58
 

Ziraat Bankası'ndan Almanya'daki İştiraki İle İlgili Açıklama

"Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme söz konusu değildir"

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Almanya'daki iştiraki Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme olmadığını duyurdu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, Almanya Maliye Bakanlığı'nın, bazı kişilerle ilgili yaptığı vergi incelemesi kapsamında, Ziraat Bankası’nın Almanya’da bulunan iştiraki Ziraat Bank International AG kanalıyla ilgili kişilerin finansal işlem yapıp yapmadığı konusunda Ziraat Bank International AG'den bilgi ve belge talebinde bulunduğu belirtildi. Almanya Maliye Bakanlığı'nın talebinin 9 Ekim'de olduğu dile getirilen açıklamada, "Kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası tüm yasal düzenleme ve süreçlere uygun çalışan, yerel ve bağımsız otoritelerin tüm denetimlere tabi olan Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme söz konusu değildir." denildi.
"Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme söz konusu değildir"

İSTANBUL (AA) - Ziraat Bankası, Almanya'daki iştiraki Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme olmadığını duyurdu.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, Almanya Maliye Bakanlığı'nın, bazı kişilerle ilgili yaptığı vergi incelemesi kapsamında, Ziraat Bankası’nın Almanya’da bulunan iştiraki Ziraat Bank International AG kanalıyla ilgili kişilerin finansal işlem yapıp yapmadığı konusunda Ziraat Bank International AG'den bilgi ve belge talebinde bulunduğu belirtildi.

Almanya Maliye Bakanlığı'nın talebinin 9 Ekim'de olduğu dile getirilen açıklamada, "Kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası tüm yasal düzenleme ve süreçlere uygun çalışan, yerel ve bağımsız otoritelerin tüm denetimlere tabi olan Ziraat Bank International AG’nin tüzel kişiliğine karşı başlatılmış herhangi bir inceleme söz konusu değildir." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.