pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak, Tsyd Eskişehir Şubesi'ni Kabul Etti

11.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 11.10.2018 - 09:18
 

Vali Çakacak, Tsyd Eskişehir Şubesi'ni Kabul Etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.TSYD Şube Başkanı Sadi Seda ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nazım Aydın, Erkan Midilli, Ayhan Aydıner, Erhan Ünal ve Deniz Açık'ın ziyaretinde sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Çakacak, sporun özendirilmesi adına etkin bir rol oynayan TSYD Şube Başkanı Seda'ya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.Seda da kamu yararına çalışan TSYD'nin görevleri hakkında bilgi verdi. Spor medyasının akreditasyonları konusundaki tek yetkili kuruluş olduklarını belirten Seda, onursal üye olarak görmek istedikleri Vali Çakacak'a TSYD'nin rozetini takdim etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

TSYD Şube Başkanı Sadi Seda ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Nazım Aydın, Erkan Midilli, Ayhan Aydıner, Erhan Ünal ve Deniz Açık'ın ziyaretinde sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Vali Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çakacak, sporun özendirilmesi adına etkin bir rol oynayan TSYD Şube Başkanı Seda'ya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Seda da kamu yararına çalışan TSYD'nin görevleri hakkında bilgi verdi.

Spor medyasının akreditasyonları konusundaki tek yetkili kuruluş olduklarını belirten Seda, onursal üye olarak görmek istedikleri Vali Çakacak'a TSYD'nin rozetini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.