pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öztürklevent, Üniversite Öğrencilerine Karikatürü Anlattı

10.10.2018 - 18:28, Güncelleme: 10.10.2018 - 18:28
 

Öztürklevent, Üniversite Öğrencilerine Karikatürü Anlattı

KONYA (AA) - Karikatür sanatçısı Ahmet Öztürklevent, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir...

KONYA (AA) - Karikatür sanatçısı Ahmet Öztürklevent, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Karikatür sanatçısı Öztürklevent, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde düzenlenen etkinliğe katılarak, karikatür sanatını ve çalışmalarını anlattı. Karikatürlerinde genellikle çevre, terör ve savaş gibi konuları işlediğini dile getiren Öztürklevent, tüm karikatürcülerin savaşlara ve teröre karşı olduğunu söyledi.Öztürklevent'in sunumu öğrencilerce ilgiyle takip edildi.
KONYA (AA) - Karikatür sanatçısı Ahmet Öztürklevent, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir...

KONYA (AA) - Karikatür sanatçısı Ahmet Öztürklevent, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Karikatür sanatçısı Öztürklevent, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesinde düzenlenen etkinliğe katılarak, karikatür sanatını ve çalışmalarını anlattı.

Karikatürlerinde genellikle çevre, terör ve savaş gibi konuları işlediğini dile getiren Öztürklevent, tüm karikatürcülerin savaşlara ve teröre karşı olduğunu söyledi.

Öztürklevent'in sunumu öğrencilerce ilgiyle takip edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.