pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kmü'de Tiyatro Gösterisi

10.10.2018 - 14:28, Güncelleme: 10.10.2018 - 14:28
 

Kmü'de Tiyatro Gösterisi

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) "Kara Geceden Ak Güne" adlı tiyatro oyunu sergilendi.Oyun öncesinde Karaman Necip Fazıl Kısakürek...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) "Kara Geceden Ak Güne" adlı tiyatro oyunu sergilendi.Oyun öncesinde Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Aydoğdu ile Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Safiye Demir birer konuşma yaptı. Ardından, KMÜ Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu, Yadigarı Tiyatro Ekibi üyeleri ve Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin oynadığı, yönetmenliğini Suat Karaman'ın üstlendiği "Kara Geceden Ak Güne" adlı oyunu sahneledi.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) "Kara Geceden Ak Güne" adlı tiyatro oyunu sergilendi.Oyun öncesinde Karaman Necip Fazıl Kısakürek...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) "Kara Geceden Ak Güne" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Oyun öncesinde Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Ahmet Aydoğdu ile Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Safiye Demir birer konuşma yaptı.

Ardından, KMÜ Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu, Yadigarı Tiyatro Ekibi üyeleri ve Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin oynadığı, yönetmenliğini Suat Karaman'ın üstlendiği "Kara Geceden Ak Güne" adlı oyunu sahneledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.