pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erdoğan'dan Başsağlığı Telgrafı

10.10.2018 - 12:33, Güncelleme: 10.10.2018 - 12:33
 

Erdoğan'dan Başsağlığı Telgrafı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine taziye telgrafı gönderdi

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine taziye telgrafı gönderdi. Edinilen bilgiye göre Başkan Erdoğan, Hakkari’de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafındaki Zap bölgesinden iki güdümlü füze ile düzenlenen saldırıda, Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam şehit olmuş, 3 kişi de yaralanmıştı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine taziye telgrafı gönderdi

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari’de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine taziye telgrafı gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Başkan Erdoğan, Hakkari’de şehit olan asker Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam'ın ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafındaki Zap bölgesinden iki güdümlü füze ile düzenlenen saldırıda, Piyade Sözleşmeli Er Emre Güngör ve sivil operatör Ali Çam şehit olmuş, 3 kişi de yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.