pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü Merkezi Kafeteryası Hizmete Girdi

10.10.2018 - 10:58, Güncelleme: 10.10.2018 - 10:58
 

Cü Merkezi Kafeteryası Hizmete Girdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) merkezi kafeteryada yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, uzun...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) merkezi kafeteryada yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır merkezi yemekhanenin birinci katında hizmet veren kafeterya, yapılan yenileme çalışmalarının ardından hizmet girdi.Fırın ve ızgara alanlarının da sterilizasyon şartları dikkate alınarak düzenlenen kafeteryada oturma alanları, yemek masaları ve sandalyeleri yenilendi.Ayrıca merkezi kafeterya önünde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından 8-12 Ekim'de öğle yemeği saatlerinde mini konser düzenlenecek.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) merkezi kafeteryada yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.CÜ'den yapılan açıklamaya göre, uzun...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) merkezi kafeteryada yenileme, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

CÜ'den yapılan açıklamaya göre, uzun yıllardır merkezi yemekhanenin birinci katında hizmet veren kafeterya, yapılan yenileme çalışmalarının ardından hizmet girdi.

Fırın ve ızgara alanlarının da sterilizasyon şartları dikkate alınarak düzenlenen kafeteryada oturma alanları, yemek masaları ve sandalyeleri yenilendi.

Ayrıca merkezi kafeterya önünde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından 8-12 Ekim'de öğle yemeği saatlerinde mini konser düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.