pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eğitim-bir-sen Sorgun İlçe Teşkilatında Seçim

07.10.2018 - 16:18, Güncelleme: 07.10.2018 - 16:18
 

Eğitim-bir-sen Sorgun İlçe Teşkilatında Seçim

YOZGAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcilisi Mustafa Kaya, yapılan seçimde güven tazeledi. İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda seçimde tek...

YOZGAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcilisi Mustafa Kaya, yapılan seçimde güven tazeledi. İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda seçimde tek liste ile aday olan Kaya, yeniden temsilciliğe getirildi. Seçim sonrası açıklama yapan Kaya, ilçede 500'den fazla üyeye sahip olduklarını, ancak tek adayın bulunmasından dolayı seçime fazla katılım olmadığını söyledi. Kaya, "Arkadaşlarımıza bana göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcisi olarak, üyelerimizin haklarını korumak için elimden geleni yapacağım ve sendikamızın daha ileriye gidebilmesi noktasında çalışmaya devam edeceğim." dedi.
YOZGAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcilisi Mustafa Kaya, yapılan seçimde güven tazeledi. İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda seçimde tek...

YOZGAT (AA) - Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcilisi Mustafa Kaya, yapılan seçimde güven tazeledi.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda seçimde tek liste ile aday olan Kaya, yeniden temsilciliğe getirildi.

Seçim sonrası açıklama yapan Kaya, ilçede 500'den fazla üyeye sahip olduklarını, ancak tek adayın bulunmasından dolayı seçime fazla katılım olmadığını söyledi.

Kaya, "Arkadaşlarımıza bana göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim-Bir-Sen Sorgun İlçe Temsilcisi olarak, üyelerimizin haklarını korumak için elimden geleni yapacağım ve sendikamızın daha ileriye gidebilmesi noktasında çalışmaya devam edeceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.