pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Rektör Akgül, İstinaf Mahkemesini Ziyaret Etti

07.10.2018 - 15:43, Güncelleme: 07.10.2018 - 15:43
 

Rektör Akgül, İstinaf Mahkemesini Ziyaret Etti

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesi (istinaf) Başkanı Esat Toklu’yu...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesi (istinaf) Başkanı Esat Toklu’yu ziyaret etti. Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesine nezaket ziyaretinde bulunarak, Mahkeme Başkanı Toklu ile görüştü. Güçlü Türkiye hedefine ulaşmada adalet kurumlarının önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Akgül, böylesine önemli bir görev üstlenen ve ağır bir sorumluluk taşıyan Esat Toklu’ya görevinde başarılar diledi. Toklu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Akgül’e teşekkür etti.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesi (istinaf) Başkanı Esat Toklu’yu...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesi (istinaf) Başkanı Esat Toklu’yu ziyaret etti.

Akgül, Ankara Bölge İdare Mahkemesine nezaket ziyaretinde bulunarak, Mahkeme Başkanı Toklu ile görüştü.

Güçlü Türkiye hedefine ulaşmada adalet kurumlarının önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Akgül, böylesine önemli bir görev üstlenen ve ağır bir sorumluluk taşıyan Esat Toklu’ya görevinde başarılar diledi.

Toklu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Rektör Akgül’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.