pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çelik'e Ziyaretler

06.10.2018 - 15:58, Güncelleme: 06.10.2018 - 15:58
 

Başkan Çelik'e Ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakı, Başkan Çelik'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.Tarım ve hayvancılığın gelişmesi konusunda çiftçilere her konuda destek verdiklerini belirten Çelik, şunları aktardı:"Kırsal alanda yaptığımız yatırımların karşılığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tarım makineleri aldık ve çiftçimizin kullanımına sunduk. 206 süt soğutma tankı aldık ve hibe ettik. Hem süt sağlıklı koşullarda toplansın hem de satış fiyatı yükselsin ve kırsaldaki hemşehrilerimizin geliri artsın istedik. Bu projeler başka illerde hayal. Bakanlığımız dahi projelerimizi örnek gösteriyor. Çiftçimizi geliştirecek her projenin yanında oluruz."Ziyaret, Çakı'nın Çelik'e teşekkür plaketi vermesinin ardından sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ünay Çakı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakı, Başkan Çelik'i ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi konusunda çiftçilere her konuda destek verdiklerini belirten Çelik, şunları aktardı:

"Kırsal alanda yaptığımız yatırımların karşılığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tarım makineleri aldık ve çiftçimizin kullanımına sunduk. 206 süt soğutma tankı aldık ve hibe ettik. Hem süt sağlıklı koşullarda toplansın hem de satış fiyatı yükselsin ve kırsaldaki hemşehrilerimizin geliri artsın istedik. Bu projeler başka illerde hayal. Bakanlığımız dahi projelerimizi örnek gösteriyor. Çiftçimizi geliştirecek her projenin yanında oluruz."

Ziyaret, Çakı'nın Çelik'e teşekkür plaketi vermesinin ardından sona erdi.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.