pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Sanayi İş Birliğinde İlk Adım Atıldı

05.10.2018 - 15:53, Güncelleme: 05.10.2018 - 15:53
 

Üniversite Sanayi İş Birliğinde İlk Adım Atıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesinin Organize Sanayi Bölgesi'ne meslek yüksekokulu kurması için ilk adımlar atıldı. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesinin Organize Sanayi Bölgesi'ne meslek yüksekokulu kurması için ilk adımlar atıldı. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.Üniversitelerin gelişiminde yerel yönetimler ve sanayicilerle işbirliği halinde olacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Karamustafa, şunları kaydetti:"Sanayicilerle işbirliğimizin ilk meyvesi olarak Organize Sanayi Bölgesi’ne meslek yüksekokulu kurmak için kolları sıvadık. Bu sayede hem sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı giderilecek, hem de öğrenciler, eğitimlerini uygulamaları bir şekilde görme imkanı bulacaklar. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nursaçan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise, Kayseri’de gerek Erciyes Üniversitesi, gerek diğer üniversiteler ile işbirliği halinde olduklarını ve yeni kurulan Kayseri Üniversitesi ile de bu işbirliğini genişleteceklerini ifade etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesinin Organize Sanayi Bölgesi'ne meslek yüksekokulu kurması için ilk adımlar atıldı. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesinin Organize Sanayi Bölgesi'ne meslek yüksekokulu kurması için ilk adımlar atıldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı ziyaret etti.

Üniversitelerin gelişiminde yerel yönetimler ve sanayicilerle işbirliği halinde olacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Karamustafa, şunları kaydetti:

"Sanayicilerle işbirliğimizin ilk meyvesi olarak Organize Sanayi Bölgesi’ne meslek yüksekokulu kurmak için kolları sıvadık. Bu sayede hem sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı giderilecek, hem de öğrenciler, eğitimlerini uygulamaları bir şekilde görme imkanı bulacaklar. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nursaçan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ise, Kayseri’de gerek Erciyes Üniversitesi, gerek diğer üniversiteler ile işbirliği halinde olduklarını ve yeni kurulan Kayseri Üniversitesi ile de bu işbirliğini genişleteceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.