pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Honda Civic İçin Ekim Kampanyası

Spor 05.10.2018 - 11:08, Güncelleme: 05.10.2018 - 11:08
 

Honda Civic İçin Ekim Kampanyası

Ekim ayı boyunca Honda Civic Sedan ya da Hatchback alımlarında 30 bin TL kredi kullanımına 12 ay vade ile yüzde 0 faiz; 50 bin TL kredi kullanımına ise 24 ay vade ile yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor

İSTANBUL (AA) - Honda Civic Sedan ve Civic Hatchback modellerinde ekim ayı kampanyası başladı. Honda açıklamasına göre, kampanya kapsamında ekim ayı boyunca Honda Civic Sedan ya da Hatchback alımlarında 30 bin TL kredi kullanımına 12 ay vade ile yüzde 0 faiz; 50 bin TL kredi kullanımına ise 24 ay vade ile yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor.Yeni dizel otomatik seçeneği ile segmentinde en çok tercih edilen modellerden biri olan Civic’te benzinli, LPG’li, turbo ve dizel olmak üzere 4 farklı motor sunuluyor. Performansı, yakıt verimliliği, güvenliği, iç mekan kalitesi ve ferahlığı ile kompakt sınıfa yeni standartlar getiren Civic modellerine, ekim ayı boyunca devam edecek avantaj kapsamında kolaylıkla sahip olunabiliyor.
Ekim ayı boyunca Honda Civic Sedan ya da Hatchback alımlarında 30 bin TL kredi kullanımına 12 ay vade ile yüzde 0 faiz; 50 bin TL kredi kullanımına ise 24 ay vade ile yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor

İSTANBUL (AA) - Honda Civic Sedan ve Civic Hatchback modellerinde ekim ayı kampanyası başladı.

Honda açıklamasına göre, kampanya kapsamında ekim ayı boyunca Honda Civic Sedan ya da Hatchback alımlarında 30 bin TL kredi kullanımına 12 ay vade ile yüzde 0 faiz; 50 bin TL kredi kullanımına ise 24 ay vade ile yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor.

Yeni dizel otomatik seçeneği ile segmentinde en çok tercih edilen modellerden biri olan Civic’te benzinli, LPG’li, turbo ve dizel olmak üzere 4 farklı motor sunuluyor.

Performansı, yakıt verimliliği, güvenliği, iç mekan kalitesi ve ferahlığı ile kompakt sınıfa yeni standartlar getiren Civic modellerine, ekim ayı boyunca devam edecek avantaj kapsamında kolaylıkla sahip olunabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.