pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Eşek Arıları Evi Bastı

04.10.2018 - 16:18, Güncelleme: 04.10.2018 - 16:18
 

Kırıkkale'de Eşek Arıları Evi Bastı

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde bir evin tavanına petek yapan binlerce arı, itfaiye ekiplerince temizlendi.Atadönmez Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde bir evin tavanına petek yapan binlerce arı, itfaiye ekiplerince temizlendi.Atadönmez Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki Elife Karagöz, banyo tavanında sesler gelince tavanı açtı. Bu sırada tavan ile çatı arasına yuva yapan arılar evin içerisine dağıldı.Karagöz'ün durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine ekipler, evin çatısını açarak ilaçlama çalışması yaptı.İtfaiye ekiplerine teşekkür eden Karagöz, "Arılar oğluma zarar verdi. Korkudan evde duramadık. Belediyemizden Allah razı olsun." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde bir evin tavanına petek yapan binlerce arı, itfaiye ekiplerince temizlendi.Atadönmez Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde bir evin tavanına petek yapan binlerce arı, itfaiye ekiplerince temizlendi.

Atadönmez Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki Elife Karagöz, banyo tavanında sesler gelince tavanı açtı. Bu sırada tavan ile çatı arasına yuva yapan arılar evin içerisine dağıldı.

Karagöz'ün durumu itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine ekipler, evin çatısını açarak ilaçlama çalışması yaptı.

İtfaiye ekiplerine teşekkür eden Karagöz, "Arılar oğluma zarar verdi. Korkudan evde duramadık. Belediyemizden Allah razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.