pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ahırlı'da Mahalle Toplantıları

04.10.2018 - 14:58, Güncelleme: 04.10.2018 - 14:58
 

Ahırlı'da Mahalle Toplantıları

KONYA (AA) - Ahırlı'da Kaymakam Kadir Yurdagül dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla yaptığı toplantıları sürdürüyor.Bademli Mahallesi'nde düzenlenen...

KONYA (AA) - Ahırlı'da Kaymakam Kadir Yurdagül dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla yaptığı toplantıları sürdürüyor.Bademli Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Yurdagül, katılımcıların aktardığı tüm sorunları tek tek dinledi.Bu toplantıların devam edeceğini ifade eden Yurdagül, "Konya ovası tarımsal alanda önemli bir yer. Özellikle kırsal alanda vatandaşlarımıza destek vermek onların sorunlarını yerinde ve birinci ağızdan dinlemek için böyle toplantılar gerçekleştiriyoruz." dedi. Halk toplantısına Kaymakam Yurdagül'ün yanı sıra Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, bazı mahalle muhtarları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
KONYA (AA) - Ahırlı'da Kaymakam Kadir Yurdagül dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla yaptığı toplantıları sürdürüyor.Bademli Mahallesi'nde düzenlenen...

KONYA (AA) - Ahırlı'da Kaymakam Kadir Yurdagül dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla yaptığı toplantıları sürdürüyor.

Bademli Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Yurdagül, katılımcıların aktardığı tüm sorunları tek tek dinledi.

Bu toplantıların devam edeceğini ifade eden Yurdagül, "Konya ovası tarımsal alanda önemli bir yer. Özellikle kırsal alanda vatandaşlarımıza destek vermek onların sorunlarını yerinde ve birinci ağızdan dinlemek için böyle toplantılar gerçekleştiriyoruz." dedi.

Halk toplantısına Kaymakam Yurdagül'ün yanı sıra Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, bazı mahalle muhtarları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.