pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Her Daim Seçime Hazırız"

04.10.2018 - 10:13, Güncelleme: 04.10.2018 - 10:13
 

"Her Daim Seçime Hazırız"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkanlığı Eskişehir Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkanlığı Eskişehir Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi.İl Başkanı Zihni Çalışkan ve ilçe başkanlarıyla yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, şehirde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Açıkgöz, AK Parti teşkilatlarının bir seçim bitiminde diğer seçim için çalışmalara başladığını belirterek, "Teşkilat olarak seçime her daim hazırız. Sahadayız, çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkanlığı Eskişehir Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkanlığı Eskişehir Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirdi.

İl Başkanı Zihni Çalışkan ve ilçe başkanlarıyla yerel seçimler öncesi istişarelerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, şehirde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Açıkgöz, AK Parti teşkilatlarının bir seçim bitiminde diğer seçim için çalışmalara başladığını belirterek, "Teşkilat olarak seçime her daim hazırız. Sahadayız, çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.