pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Trafik Denetimleri

03.10.2018 - 18:18, Güncelleme: 03.10.2018 - 18:18
 

Kayseri'de Trafik Denetimleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, uygulama noktalarında gerçekleştirdikleri yol kontrollerinde yüzde 92 başarı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, uygulama noktalarında gerçekleştirdikleri yol kontrollerinde yüzde 92 başarı sağlandığını bildirdi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yüz günlük eylem planı kapsamında 8 Ağustos ve 27 Eylül tarihlerinde araç sürücüleri şehir içi ve şehirlerarası karayollarında drone ile trafik denetimine tabi tutuldu.Yapılan denetimlerde şehir içi karayollarında emniyet kemeri takma oranının yüzde 82, şehirlerarası karayollarında ise emniyet kemeri takma oranının ise yüzde 92 seviyesine çıktığı bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, uygulama noktalarında gerçekleştirdikleri yol kontrollerinde yüzde 92 başarı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, uygulama noktalarında gerçekleştirdikleri yol kontrollerinde yüzde 92 başarı sağlandığını bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan yüz günlük eylem planı kapsamında 8 Ağustos ve 27 Eylül tarihlerinde araç sürücüleri şehir içi ve şehirlerarası karayollarında drone ile trafik denetimine tabi tutuldu.

Yapılan denetimlerde şehir içi karayollarında emniyet kemeri takma oranının yüzde 82, şehirlerarası karayollarında ise emniyet kemeri takma oranının ise yüzde 92 seviyesine çıktığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.