pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Taşınmaz Satışları

Spor 03.10.2018 - 09:58, Güncelleme: 03.10.2018 - 09:58
 

Taşınmaz Satışları

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 16 taşınmazın satışı gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 16 taşınmazın satışı yapılacak.Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, şirkete ait Edirne, Çorum, Adana, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kırşehir ve Yozgat'ta bulunan ve geçici teminat bedelleri 23 bin lira ile 295 bin lira arasında değişen 16 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek. İhaleler birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfta teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. Satışa konu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi ayrı ayrı birden çok taşınmaz için de teklif verilebilecek.İhaleler için teklif verme süresi 15 Ekim saat 16.00'da sona erecek.
Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 16 taşınmazın satışı gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 16 taşınmazın satışı yapılacak.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, şirkete ait Edirne, Çorum, Adana, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kırşehir ve Yozgat'ta bulunan ve geçici teminat bedelleri 23 bin lira ile 295 bin lira arasında değişen 16 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek.

İhaleler birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfta teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.

Satışa konu taşınmazlardan birine teklif verilebileceği gibi ayrı ayrı birden çok taşınmaz için de teklif verilebilecek.

İhaleler için teklif verme süresi 15 Ekim saat 16.00'da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.