pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma, Öğrencilerle Gazileri Buluşturdu

02.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 02.10.2018 - 09:18
 

Jandarma, Öğrencilerle Gazileri Buluşturdu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen konferanslarda gazilerle öğrenciler bir araya geldi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen konferanslarda gazilerle öğrenciler bir araya geldi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri kent merkezi ile 6 ilçede konferanslar düzenledi.Farklı günlerde bir araya getirilen 4-5 okulun ortaokul ve lise öğrencileri, konferanslarda gazilerden sergiledikleri mücadele ve anılarını dinledi.Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran gaziler, vatan topraklarının korunması ve milli birliğin sağlanmasına gösterdikleri kahramanlıkları anlattı.Tarihsel geçmiş ile gelecek nesiller arasında köprü kurmak amacıyla yapılan etkinliklerde öğrenciler gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen konferanslarda gazilerle öğrenciler bir araya geldi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen konferanslarda gazilerle öğrenciler bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri kent merkezi ile 6 ilçede konferanslar düzenledi.

Farklı günlerde bir araya getirilen 4-5 okulun ortaokul ve lise öğrencileri, konferanslarda gazilerden sergiledikleri mücadele ve anılarını dinledi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran gaziler, vatan topraklarının korunması ve milli birliğin sağlanmasına gösterdikleri kahramanlıkları anlattı.

Tarihsel geçmiş ile gelecek nesiller arasında köprü kurmak amacıyla yapılan etkinliklerde öğrenciler gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.