pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eto'dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

01.10.2018 - 14:38, Güncelleme: 01.10.2018 - 14:38
 

Eto'dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.Yapılan yazılı açıklamada, ETO'nun her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu dönemde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduğu, kentteki ilk ve orta dereceli 73 okulda öğrenim gören bin 96 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunulduğu ifade edildi.Okullara gönderilen ayakkabı yardımı ilgili açıklama yapan ETO Başkanı Metin Güler, TOBB'un desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, oda olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini bildirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından...

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle sağlanan kışlık ayakkabı yardımı Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Yapılan yazılı açıklamada, ETO'nun her eğitim öğretim yılında olduğu gibi bu dönemde de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olduğu, kentteki ilk ve orta dereceli 73 okulda öğrenim gören bin 96 öğrenciye ayakkabı yardımında bulunulduğu ifade edildi.

Okullara gönderilen ayakkabı yardımı ilgili açıklama yapan ETO Başkanı Metin Güler, TOBB'un desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, oda olarak eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.