pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

01.10.2018 - 13:53, Güncelleme: 01.10.2018 - 13:53
 

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyeti makamında...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, camileri, manevi huzurun derin derin solunduğu mekanlar olarak nitelendirdi."Paylaşmanın, dayanışmanın, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği bu kutlu mabetler aynı zamanda vatan ve aile sevgisinin, dini ve milli değerlerin, dostluğun ve kardeşliğin, edep ve ahlakın öğretildiği birer eğitim kurumlarıdır" diyen Çakacak, "Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu dönemde camilerimizin birleştirici ve bütünleştirici fonksiyonu, toplumsal dayanışmamıza büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyeti makamında...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, camileri, manevi huzurun derin derin solunduğu mekanlar olarak nitelendirdi.

"Paylaşmanın, dayanışmanın, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştiği bu kutlu mabetler aynı zamanda vatan ve aile sevgisinin, dini ve milli değerlerin, dostluğun ve kardeşliğin, edep ve ahlakın öğretildiği birer eğitim kurumlarıdır" diyen Çakacak, "Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz bu dönemde camilerimizin birleştirici ve bütünleştirici fonksiyonu, toplumsal dayanışmamıza büyük katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.