pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muğla İçin Sağanak Uyarısı

Spor 30.09.2018 - 19:53, Güncelleme: 30.09.2018 - 19:53
 

Muğla İçin Sağanak Uyarısı

ANKARA (AA) - Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde yarın saat 15.00'e kadar şiddetli ve yer yer aşırı gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Açıklamada, yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, hortum riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar meydana getirebileceği belirtilerek, vatandaşlar ve yetkililer, dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.
ANKARA (AA) - Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Muğla'nın merkez, Ula ve Marmaris ilçelerinde yarın saat 15.00'e kadar şiddetli ve yer yer aşırı gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.

Açıklamada, yağışların ani sel, su baskını, yıldırım, hortum riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar meydana getirebileceği belirtilerek, vatandaşlar ve yetkililer, dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.