pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Yangın

30.09.2018 - 18:58, Güncelleme: 30.09.2018 - 18:58
 

Sivas'ta Yangın

Kardeşler Ormanı mevkisinde çıkan yangın kontrol altına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otluk alanda çıkan yangın söndürüldü. Kardeşler Mahallesi Kardeşler Ormanı mevkisinde otluk alanda yangını çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye Sivas Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgedeki kuru otların yanarak ağaçlık alanlara doğru ilerlediğini gören ve haber için olay yerinde bulunan bazı gazeteciler de itfaiye ekiplerinden aldıkları küreklerle yangının söndürülmesine yardım etti. Bazı çam ağaçlarının zarar gördüğü yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmayla söndürüldü.
Kardeşler Ormanı mevkisinde çıkan yangın kontrol altına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otluk alanda çıkan yangın söndürüldü.

Kardeşler Mahallesi Kardeşler Ormanı mevkisinde otluk alanda yangını çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Bölgeye Sivas Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bölgedeki kuru otların yanarak ağaçlık alanlara doğru ilerlediğini gören ve haber için olay yerinde bulunan bazı gazeteciler de itfaiye ekiplerinden aldıkları küreklerle yangının söndürülmesine yardım etti.

Bazı çam ağaçlarının zarar gördüğü yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmayla söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.