pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Chp Milletvekili Süllü Osb Başkanı Küpeli'yi Ziyaret Etti

28.09.2018 - 16:08, Güncelleme: 28.09.2018 - 16:08
 

Chp Milletvekili Süllü Osb Başkanı Küpeli'yi Ziyaret Etti

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.Süllü,...

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.Süllü, ziyarette, OSB'de yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı. Her zaman OSB'nin yanında olduklarının altını çizen Süllü, "Bu dönemi hem sizin hem de çalışanlarınızın riske girmeden atlatması çok önemli. Bu konuda Eskişehir milletvekili olarak, Mecliste her türlü görüş ve önerilerinizi dile getirmek için buradayız." dedi.Küpeli de Gemlik liman bağlantısının önemine değinerek, "İhracatta kolaylık ve ucuz nakliye açısından OSB-Gemlik demiryolu bağlantısının hayata geçirilmesi lazım. Havaalanındaki uçuş yelpazesinin genişletilmesi de Eskişehir ve çevre iller için faydalı olacaktır." yorumunu yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.Süllü,...

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

Süllü, ziyarette, OSB'de yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Her zaman OSB'nin yanında olduklarının altını çizen Süllü, "Bu dönemi hem sizin hem de çalışanlarınızın riske girmeden atlatması çok önemli. Bu konuda Eskişehir milletvekili olarak, Mecliste her türlü görüş ve önerilerinizi dile getirmek için buradayız." dedi.

Küpeli de Gemlik liman bağlantısının önemine değinerek, "İhracatta kolaylık ve ucuz nakliye açısından OSB-Gemlik demiryolu bağlantısının hayata geçirilmesi lazım. Havaalanındaki uçuş yelpazesinin genişletilmesi de Eskişehir ve çevre iller için faydalı olacaktır." yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.