pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İkü, Yeni Sanat Yılını İdil Biret Resitali İle Açıyor

28.09.2018 - 16:03, Güncelleme: 28.09.2018 - 16:03
 

İkü, Yeni Sanat Yılını İdil Biret Resitali İle Açıyor

İKÜ her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılına İdil Biret resitali ile başlıyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul Kültür Üniversitesi’nin (İKÜ) her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İKÜ'nün her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekanı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor. 9 Ekim Salı günü saat 19.00’da İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek resitalde, Türkiye’nin klasik müzik dehalarından İdil Biret, Bach, Haendel, Chopin ve Beethoven’ın eserlerini yorumlayacak.750 kişi kapasiteli Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yıl boyunca Fazıl Say, İncesaz, Kalben, Büyük Ev Ablukada, Haldun Dormen, Taksim Trio, Zeliha Berksoy gibi birbirinden değerli sanatçıları ve grupları ağırlayacak. Etkinliğin biletleri Biletix’ten temin edilebilecek.
İKÜ her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılına İdil Biret resitali ile başlıyor

İSTANBUL (AA) - İstanbul Kültür Üniversitesi’nin (İKÜ) her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekânı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, İKÜ'nün her yıl birbirinden değerli isimleri ve grupları ağırladığı kültür sanat mekanı Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yeni sanat yılında kapılarını İdil Biret resitali ile açıyor. 9 Ekim Salı günü saat 19.00’da İKÜ Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleşecek resitalde, Türkiye’nin klasik müzik dehalarından İdil Biret, Bach, Haendel, Chopin ve Beethoven’ın eserlerini yorumlayacak.

750 kişi kapasiteli Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, yıl boyunca Fazıl Say, İncesaz, Kalben, Büyük Ev Ablukada, Haldun Dormen, Taksim Trio, Zeliha Berksoy gibi birbirinden değerli sanatçıları ve grupları ağırlayacak. Etkinliğin biletleri Biletix’ten temin edilebilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.