pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Kırşehir'de Deaş Operasyonu

27.09.2018 - 20:28, Güncelleme: 27.09.2018 - 20:28
 

Güncelleme - Kırşehir'de Deaş Operasyonu

Gözaltına alınan 6 Irak uyrukludan 3'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 Iraklıdan 3'ü tutuklandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentte DEAŞ ile bağlantısı olduğu ileri sürülenlere yönelik operasyon düzenledi. Şafak vakti farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı. Zanlıların ikametlerindeki aramalarda örgütle ilgili dijital materyaller ele geçirildi. Örgüt adına faaliyet yürüttükleri ve DEAŞ'a eleman kazandırmaya çalıştıkları öne sürülen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.Cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Irak uyruklulardan F.H.A.A, S.E.A. ve Ş.E.A. tutuklandı. 3 zanlı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan 6 Irak uyrukludan 3'ü tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 Iraklıdan 3'ü tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentte DEAŞ ile bağlantısı olduğu ileri sürülenlere yönelik operasyon düzenledi.

Şafak vakti farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı. Zanlıların ikametlerindeki aramalarda örgütle ilgili dijital materyaller ele geçirildi.

Örgüt adına faaliyet yürüttükleri ve DEAŞ'a eleman kazandırmaya çalıştıkları öne sürülen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcısının sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan Irak uyruklulardan F.H.A.A, S.E.A. ve Ş.E.A. tutuklandı. 3 zanlı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.