pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pancar Üreticilerinin Nakliye Sorunu Çözüldü

27.09.2018 - 16:43, Güncelleme: 27.09.2018 - 16:43
 

Pancar Üreticilerinin Nakliye Sorunu Çözüldü

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizinin daha fazla büyümeden çözdüğünü ifade etti.Pancar söküm dönemine girildiği şu günlerde Kırıkkaleli pancar üreticilerinin uykularını kaçıran nakliye sorununun çözüldüğü vurgulayan Dağdelen, şunları kaydetti:"Çiftçilerimizin sorunu çözüm odaklı siyaset anlayışı ile sonuca ulaştırıldı. Taraflarla konuşularak pancarın çiftçiye herhangi bir ek yük getirmeden Çorum Şeker Fabrikasına transferi sağlandı. Üreticilerimiz rahat bir nefes alacak."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, pancar üreticilerinin nakliye krizini çözdü.

Başkan Dağdelen, yaptığı yazılı açıklamada, Kırıkkaleli pancar üreticileri ile nakliyeciler arasında yaşanan nakliye krizinin daha fazla büyümeden çözdüğünü ifade etti.

Pancar söküm dönemine girildiği şu günlerde Kırıkkaleli pancar üreticilerinin uykularını kaçıran nakliye sorununun çözüldüğü vurgulayan Dağdelen, şunları kaydetti:

"Çiftçilerimizin sorunu çözüm odaklı siyaset anlayışı ile sonuca ulaştırıldı. Taraflarla konuşularak pancarın çiftçiye herhangi bir ek yük getirmeden Çorum Şeker Fabrikasına transferi sağlandı. Üreticilerimiz rahat bir nefes alacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.