pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahşili'de Halk Toplantısı

25.09.2018 - 11:28, Güncelleme: 25.09.2018 - 11:28
 

Bahşili'de Halk Toplantısı

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, halk toplantısı düzenledi.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını,...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, halk toplantısı düzenledi.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını, taleplerini iletti.Burada açıklamalarda bulunan Kaymakam Şahin, bu toplantılarda vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını söyledi.Bütün sorunları dinlediklerini ve ilgili birimleri harekete geçirdiklerini anlatan Şahin, "Sorunların devletimize düşen tarafını muhakkak yaparız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler sizler için varız. Sorunlarınıza en kısa zamanda çözümler bulacağız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın daha güzel hayat yaşaması için çabalıyoruz." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, halk toplantısı düzenledi.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını,...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, halk toplantısı düzenledi.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar sorunlarını, taleplerini iletti.

Burada açıklamalarda bulunan Kaymakam Şahin, bu toplantılarda vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinlediklerini ve taleplerini aldıklarını söyledi.

Bütün sorunları dinlediklerini ve ilgili birimleri harekete geçirdiklerini anlatan Şahin, "Sorunların devletimize düşen tarafını muhakkak yaparız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler sizler için varız. Sorunlarınıza en kısa zamanda çözümler bulacağız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın daha güzel hayat yaşaması için çabalıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.