pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Multinetlilere İndirimli Sports&merits Üyeliği Fırsatı

Spor 21.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.09.2018 - 15:53
 

Multinetlilere İndirimli Sports&merits Üyeliği Fırsatı

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Sports&Merits'e indirimli üye olma fırsatı sunuyor. Şirketin açıklamasına göre, Multinet Up kullanıcıları, tüm ihtiyaçlarına...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Sports&Merits'e indirimli üye olma fırsatı sunuyor. Şirketin açıklamasına göre, Multinet Up kullanıcıları, tüm ihtiyaçlarına cevap veren mobil uygulama MultiPay üzerinden indirim kodu alarak 30 Eylül'e kadar Sports&Merits'e yüzde 25 indirim ile üye olabilecek. Multinet Up kullanan kurum çalışanlarının üye olabildiği, esnek bir spor ve aktivite merkezi üyelik sistemi olarak dikkati çeken Sports&Merits'e aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık üye olunabiliyor. Sports&Merits üyeleri, akıllı telefonlarından Sports&Merits uygulamasını ya da web sitesini (sportsandmerits.com) kullanarak spor/aktivite merkezlerini görüntüleyebiliyor ve seçimlerini yapabiliyor. Ayrıca, yıllık üyelik sahipleri, üyeliklerini istedikleri zaman, istedikleri kadar dondurma esnekliğinden de faydalanabiliyor.
İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Sports&Merits'e indirimli üye olma fırsatı sunuyor. Şirketin açıklamasına göre, Multinet Up kullanıcıları, tüm ihtiyaçlarına...

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Sports&Merits'e indirimli üye olma fırsatı sunuyor.

Şirketin açıklamasına göre, Multinet Up kullanıcıları, tüm ihtiyaçlarına cevap veren mobil uygulama MultiPay üzerinden indirim kodu alarak 30 Eylül'e kadar Sports&Merits'e yüzde 25 indirim ile üye olabilecek.

Multinet Up kullanan kurum çalışanlarının üye olabildiği, esnek bir spor ve aktivite merkezi üyelik sistemi olarak dikkati çeken Sports&Merits'e aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık üye olunabiliyor.

Sports&Merits üyeleri, akıllı telefonlarından Sports&Merits uygulamasını ya da web sitesini (sportsandmerits.com) kullanarak spor/aktivite merkezlerini görüntüleyebiliyor ve seçimlerini yapabiliyor. Ayrıca, yıllık üyelik sahipleri, üyeliklerini istedikleri zaman, istedikleri kadar dondurma esnekliğinden de faydalanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.