pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2018 - 11:03, Güncelleme: 19.09.2018 - 11:03
 

19 Eylül Gaziler Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenledi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kayseri Valisi Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenledi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, askeri ve sivil protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Balcı, yaptığı konuşmada, emperyalist güçlerin Türk ordusunu karşısında defalarca hüsrana uğradığını ve Türk milletinin bundan sonra da ezan sesi duyulan topraklarda yabancı bir bayrağın dalgalanmasına izin vermeyeceğini söyledi.Balcı, "Kan dökülerek Türk'e vatan olan topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Asil Türk milletinin bağrından çıkan ve tarihi şan ve şerefle dolu Türk ordusu hürriyet ve bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Ordumuza her zaman sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.Tören, Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi öğrencisi Türkan Ülgüdür'ün okuduğu şiirle son buldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenledi.Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kayseri Valisi Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla program düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selçuk Aygün, Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, askeri ve sivil protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Balcı, yaptığı konuşmada, emperyalist güçlerin Türk ordusunu karşısında defalarca hüsrana uğradığını ve Türk milletinin bundan sonra da ezan sesi duyulan topraklarda yabancı bir bayrağın dalgalanmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Balcı, "Kan dökülerek Türk'e vatan olan topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Asil Türk milletinin bağrından çıkan ve tarihi şan ve şerefle dolu Türk ordusu hürriyet ve bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. Ordumuza her zaman sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

Tören, Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi öğrencisi Türkan Ülgüdür'ün okuduğu şiirle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.