pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Orman Yangını

13.09.2018 - 21:38, Güncelleme: 13.09.2018 - 21:38
 

Yozgat'ta Orman Yangını

Akdağmadeni ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 12 hektarlık alan zarar gördü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 12 hektarlık alandaki ağaçlar zarar gördü.Akdağmadeni Peynirlik mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Kayseri, Yozgat ve ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye, arazöz ve iş makinesiyle Denizli Orman Bölge Müdürlüğünden gelen bir helikopter yangına müdahale etti.Kontrol altına alınan yangında yaklaşık 12 hektarlık alandaki ağaçlar zarar gördü.Yozgat Merkeze bağıl Esenli köyünde ise henüz belirlenemeyen nedenle çıkan anız yangını şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak köye sıçradı. Yozgat Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Köy muhtarı Habib Avşar, arazide çıkan anız yangının şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede köye ulaştığını söyledi. Avşar, "İtfaiyeye haber verdik, kendimiz de yangına müdahale ettik. Yangında 4 bin benim, 3 bin de komşunun saman balyası yandı. Tarım aletleri zarar gördü." dedi.
Akdağmadeni ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 12 hektarlık alan zarar gördü

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 12 hektarlık alandaki ağaçlar zarar gördü.

Akdağmadeni Peynirlik mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Kayseri, Yozgat ve ilçelerinden gelen çok sayıda itfaiye, arazöz ve iş makinesiyle Denizli Orman Bölge Müdürlüğünden gelen bir helikopter yangına müdahale etti.

Kontrol altına alınan yangında yaklaşık 12 hektarlık alandaki ağaçlar zarar gördü.

Yozgat Merkeze bağıl Esenli köyünde ise henüz belirlenemeyen nedenle çıkan anız yangını şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak köye sıçradı. Yozgat Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Köy muhtarı Habib Avşar, arazide çıkan anız yangının şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede köye ulaştığını söyledi.

Avşar, "İtfaiyeye haber verdik, kendimiz de yangına müdahale ettik. Yangında 4 bin benim, 3 bin de komşunun saman balyası yandı. Tarım aletleri zarar gördü." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.