pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkente Turkuaz Yaya Üst Geçitleri

12.09.2018 - 12:13, Güncelleme: 12.09.2018 - 12:13
 

Başkente Turkuaz Yaya Üst Geçitleri

Ankara Büyükşehir Belediyesince, arterlerdeki 35 yaya üst geçidi bakımdan geçirilerek turkuaza boyanıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, arterlerde yer alan 35 yaya üst geçidi bakımdan geçirilip rengi turkuaza dönüştürülüyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul, Konya, Eskişehir, Ayaş ve Esenboğa yolları başta olmak üzere arterlerde bulunan ve tadilatı gereken 35 yaya üst geçidi onarılıyor. Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İstanbul yolu üzerindeki bir üst geçit de turkuaza boyandı. Bakımdan geçirilen diğer üst geçitler de turkuaz rengini alacak.Sincan merkez alt geçidinde ise ses geçişini önleme ve dekoratif görünüm sağlama amacıyla kaplama çalışmaları yürütülüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, arterlerdeki 35 yaya üst geçidi bakımdan geçirilerek turkuaza boyanıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, arterlerde yer alan 35 yaya üst geçidi bakımdan geçirilip rengi turkuaza dönüştürülüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul, Konya, Eskişehir, Ayaş ve Esenboğa yolları başta olmak üzere arterlerde bulunan ve tadilatı gereken 35 yaya üst geçidi onarılıyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İstanbul yolu üzerindeki bir üst geçit de turkuaza boyandı. Bakımdan geçirilen diğer üst geçitler de turkuaz rengini alacak.

Sincan merkez alt geçidinde ise ses geçişini önleme ve dekoratif görünüm sağlama amacıyla kaplama çalışmaları yürütülüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.