pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Asayiş Uygulaması

11.09.2018 - 13:13, Güncelleme: 11.09.2018 - 13:13
 

Karaman'da Asayiş Uygulaması

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentet yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda ruhsatsız silahla birlikte bıçak...

KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentet yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda ruhsatsız silahla birlikte bıçak da ele geçirildi. Alınan bilgilere göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta içerisinde il genelinde asayiş uygulaması yaptı.Yapılan uygulamada, ruhsatsız 5 tabanca ile birlikte 11 pompalı tüfek ve 14 bıçak ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 7'si tutuklandı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentet yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda ruhsatsız silahla birlikte bıçak...
KARAMAN (AA) - Karaman'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentet yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda ruhsatsız silahla birlikte bıçak da ele geçirildi.
Alınan bilgilere göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta içerisinde il genelinde asayiş uygulaması yaptı.
Yapılan uygulamada, ruhsatsız 5 tabanca ile birlikte 11 pompalı tüfek ve 14 bıçak ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 7'si tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.