pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta İmam Hatip Mezunları Bir Araya Geldi

09.09.2018 - 18:03, Güncelleme: 09.09.2018 - 18:03
 

Çubuk'ta İmam Hatip Mezunları Bir Araya Geldi

ANKARA (AA) - Çubuk İmam Hatip Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi. Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği...

ANKARA (AA) - Çubuk İmam Hatip Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi. Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİM-DER), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Çubuk Külliyesinde pilav günü düzenledi. Mezunları buluşturan etkinlikte, davetlilere pilav, kavurma, ayran ve lokma ikram edildi.ÇİM-DER Başkanı Ahmet Karakuş, yaptığı konuşmada, dernek olarak imam hatip lisesi mezunlarını bir araya getirerek ilçeye ve mezun oldukları okullara faydalı olmayı amaçladıklarını söyledi.Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilçeye kitap kafe ve bir spor salonunu kazandırdıklarını aktaran Karakuş, 3 yıldır da ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs verdiklerini kaydetti.
ANKARA (AA) - Çubuk İmam Hatip Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi. Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği...

ANKARA (AA) - Çubuk İmam Hatip Lisesi mezunları düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi.

Çubuk İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİM-DER), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Çubuk Külliyesinde pilav günü düzenledi.

Mezunları buluşturan etkinlikte, davetlilere pilav, kavurma, ayran ve lokma ikram edildi.

ÇİM-DER Başkanı Ahmet Karakuş, yaptığı konuşmada, dernek olarak imam hatip lisesi mezunlarını bir araya getirerek ilçeye ve mezun oldukları okullara faydalı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilçeye kitap kafe ve bir spor salonunu kazandırdıklarını aktaran Karakuş, 3 yıldır da ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine burs verdiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.