pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı İle Yazıhüyük Beldesi Kardeş Belediye Oldu

09.09.2018 - 10:08, Güncelleme: 09.09.2018 - 10:08
 

Beypazarı İle Yazıhüyük Beldesi Kardeş Belediye Oldu

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ile Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yazıhüyük Belde Belediyesi kardeş belediye oldu. 24. Uluslarası Beypazarı ve yöresi,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ile Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yazıhüyük Belde Belediyesi kardeş belediye oldu. 24. Uluslarası Beypazarı ve yöresi, tarih, kültür ve turizm festivali kapsamında Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar arasında kardeş belediye protokolü imzalandı. Festival kapsamında bugüne kadar 5 belediye ile kardeş belediye olduklarını belirten Kaplan, "İmzaladığımız protokolle her iki ilçemiz de imkanları çerçevesinde ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat gibi alanlarda faaliyet ve projelerin gerçekleştirilmesinde karşılıklı işbirliği içerisinde olunacaktır." dedi.Çavdar da Yazıhüyük’ün sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkı sağlayacak işbirliklerini geliştirerek sürdüreceklerini bildirdi.Öte yandan festival kapsamında Mustafa Yıldızdoğan, Atatürk Parkı'nda bir de konser verdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ile Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yazıhüyük Belde Belediyesi kardeş belediye oldu. 24. Uluslarası Beypazarı ve yöresi,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi ile Nevşehir'in Derinkuyu ilçesi Yazıhüyük Belde Belediyesi kardeş belediye oldu.

24. Uluslarası Beypazarı ve yöresi, tarih, kültür ve turizm festivali kapsamında Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar arasında kardeş belediye protokolü imzalandı.

Festival kapsamında bugüne kadar 5 belediye ile kardeş belediye olduklarını belirten Kaplan, "İmzaladığımız protokolle her iki ilçemiz de imkanları çerçevesinde ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat gibi alanlarda faaliyet ve projelerin gerçekleştirilmesinde karşılıklı işbirliği içerisinde olunacaktır." dedi.

Çavdar da Yazıhüyük’ün sosyal, kültürel ve ekonomik yapısına katkı sağlayacak işbirliklerini geliştirerek sürdüreceklerini bildirdi.

Öte yandan festival kapsamında Mustafa Yıldızdoğan, Atatürk Parkı'nda bir de konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.