pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Halkapınar'a Kilitili Parke Taşı Döşeniyor

07.09.2018 - 12:03, Güncelleme: 07.09.2018 - 12:03
 

Halkapınar'a Kilitili Parke Taşı Döşeniyor

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinin çeşitli mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediliyor.Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı...

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinin çeşitli mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediliyor.Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı açıklamada, vatandaşların günlük yaşamını sürdürebilmeleri için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.İlçeyi güzelleştirmek için çabaların sürdüğünü anlatan Vardar, ''Cumhuriyet Mahallesi Saybaşı mevkisi, Bahçelievler Mahallesi Afet evleri ve Buzhane mevkileri, Seydifakılı Mahallesi ve Çakıllar Mahallesi'nde toplamda 20 bin metrekare alana kilitli parke taşı ve bordür taşı döşedik. Yaz sonuna kadar 10 bin metre kare alanı kilitli parke ve bordür taşıyla döşeyeceğiz." dedi.
KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinin çeşitli mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediliyor.Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı...

KONYA (AA) - Konya'nın Halkapınar ilçesinin çeşitli mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı açıklamada, vatandaşların günlük yaşamını sürdürebilmeleri için ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini söyledi.

İlçeyi güzelleştirmek için çabaların sürdüğünü anlatan Vardar, ''Cumhuriyet Mahallesi Saybaşı mevkisi, Bahçelievler Mahallesi Afet evleri ve Buzhane mevkileri, Seydifakılı Mahallesi ve Çakıllar Mahallesi'nde toplamda 20 bin metrekare alana kilitli parke taşı ve bordür taşı döşedik. Yaz sonuna kadar 10 bin metre kare alanı kilitli parke ve bordür taşıyla döşeyeceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.