pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi

07.09.2018 - 11:28, Güncelleme: 07.09.2018 - 11:28
 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi Kayseri'ye yeni bir vizyon katacak.Projenin hayata geçirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Mustafa Çelik, projenin birinci etabında binaların hızla yükseldiğini kaydetti.Mustafa Çelik, projenin ilk etabı gibi ikinci etabının da vatandaşların yoğun ilgi ve takdirini kazandığını, ikinci etapta da uzlaşmaların yüzde 92 oranında tamamlandığını bildirdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi Kayseri'ye yeni bir vizyon katacak.

Projenin hayata geçirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Mustafa Çelik, projenin birinci etabında binaların hızla yükseldiğini kaydetti.

Mustafa Çelik, projenin ilk etabı gibi ikinci etabının da vatandaşların yoğun ilgi ve takdirini kazandığını, ikinci etapta da uzlaşmaların yüzde 92 oranında tamamlandığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.