pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Haşere İle Mücadele

06.09.2018 - 15:08, Güncelleme: 06.09.2018 - 15:08
 

Beypazarı'nda Haşere İle Mücadele

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçe genelinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Beypazarı Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçe genelinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle sivrisinek ve karasinekle mücadelenin etkin biçimde devam ettiğini söyledi. Ekiplerin dumanlama ve diğer bazı yöntemlerle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kaplan, ''Beypazarı artık bir turizm şehri haline geldi. Hafta sonlarında olduğu gibi hafta içinde de ilçe hayli kalabalık gruplar ziyaret ediyor. Sürdürülen bu çalışmalarla insanların sineksiz bir yaz geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz." dedi.Öte yandan, haşereyle mücadele ekipleri, gece ve sabah erken saatlerde, çöp konteynerleri ile sinek üreyebilecek mekanları ilaçlıyor.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçe genelinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışmalarını sürdürüyor.Beypazarı Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi, ilçe genelinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle sivrisinek ve karasinekle mücadelenin etkin biçimde devam ettiğini söyledi.

Ekiplerin dumanlama ve diğer bazı yöntemlerle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Kaplan, ''Beypazarı artık bir turizm şehri haline geldi. Hafta sonlarında olduğu gibi hafta içinde de ilçe hayli kalabalık gruplar ziyaret ediyor. Sürdürülen bu çalışmalarla insanların sineksiz bir yaz geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Öte yandan, haşereyle mücadele ekipleri, gece ve sabah erken saatlerde, çöp konteynerleri ile sinek üreyebilecek mekanları ilaçlıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.